Pensiunea Lidana - Vama 4*

vineri, 20 august 2010 12:40 By Admin , In , , , ,

Exista un sinonim pentru “paradis” si acesta este Pensiunea Lidana.

E lucru stiut ca plaiurile mioritice ofera privelisti de legenda, prin urmare, nu e de mirare ca Pensiunea Lidana imbogateste, cu prezenta ei, un mic coltisor de rai.

Daca te-ai cazat in aceasta locatie, dimineata te va intampina mireasma proaspata de brad si susurul raului de munte fiindaca apa Moldovei isi deapana povestile la cativa metri distanta.

Daca ai ales sa iti petreci vacanta in Bucovina, Pensiunea Lidana e locul ideal pentru a te bucura de savoarea bucatelor traditionale precum si de rafinamentul si profesionalismul gazdelor.

Alege sa iti petreci aici orice moment important al vietii si te vei alege cu amintiri de neuitat.

Din padure rasar ici colo, poienite cu flori multicolore ce asteapta sa fie culese, zmenura sau fragi, iar pasarile isi canta trilurile de dimineata pana seara. Din adancurile padurii vine apa cea limpede si curgatoare a Moldovei, in care inoata zglobiu pastarvii argintii.

Aerul rece si proaspat cu miros de rasina e asa tare si viu incat simti cum iti inunda intreaga fiinta. Totul te face sa spui ca paradisul nu e inca pierdut. Ai putea sa ocolesti un asemenea loc? Te asteptam cu vestita ospitalitate bucovineana ridicata la standardele europene

Vino aici oaspete si vei pleca prieten!

Pentru rezervari la Pensiunea Lidana - Vama,puteti apela: 0230 23 94 44, 0720 50 05 01, 0763 03 03 63 

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu