Pensiunea Iazurile Bucovinei - Cacica 3*

sâmbătă, 31 iulie 2010 12:59 By Admin , In , , , , ,

De ce Iazurile Bucovinei ?

I.Locatia

Suntem o pensiune agroturistica situata in inima Bucovinei, in localitatea Cacica Bai.

Astfel pentru cei care doresc sa viziteze manastirile si atractiile turistice principale din Bucovina suntem foarte bine pozitionati, exact in centrul circuitului turistic. Pentru a vizualiza pozitionarea localitatii accesati harta turistica.

Pitorescul regiunii il confera Obcina Cacica acoperita cu paduri si pasuni si care este strabatuta de 2 poteci turistice.

Prin gama aspectelor peisagistice si usoara lor accesibilitate prin pantele relativ domoale, creeaza un cadru potrivit pentru odihna si recreere, iar salina ofera posibilitatea tratarii afectiunilor reumatismale si respiratorii.

II.Diversitatea ofertei de cazare

Pe un spatiu de aproximativ 3 ha am amenajat trei corpuri, fiecare cu specificul lui.

Pensiunea Clasic, Cabana Pescarului si Casuta Bunicilor sunt cele trei spatii de cazare.

Deoarece suntem adeptii bunului gust si al conservarii traditiei locale va oferim posibilitatea de a alege intre clasic, rustic si traditional.

Complexul detine un total de 8 camere cu un numar maxim de 20 locuri de cazare.

III. Spatiul verde

Iazurile Bucovinei inseamna in primul rand natura. O oaza de verdeata ce se intinde pe aproximativ 30.000 mp, amenajata atent pentru diversitatea peisagistica, va bucura simturile dumneavoastra. Astfel pe langa cele doua iazuri cu peste si vegetatia lacustra mai avem o livada intinsa (aproximativ 300 meri, pruni, ciresi, visini, peri, gutui), o gradina ecologica, plantatii de capsun si arbusti fructiferi (agres, coacaz negru), spatii cu flori si o bogata vegetatie perena (salcami, salcie, mesteceni, frasini, stejari).

Tot acest spatiu este strabatut de alei, poteci naturale si impanzit cu locuri parca ''rupte din rai'' pentru a va relaxa in natura. Pentru a va convinge de frumusetea locului vizualizati galeria foto.

IV. Oferta de agrement

Am incercat sa conturam una dintre cele mai bogate oferte de agrement pentru dumneavoastra. Pescuit, cicloturism, excursii pe trasee montane si submontane locale, programul de wellness, activitati Precum culesul merelor sau fiertul palincii, plimbare cu sania sau atv-ul, paintball, ''o zi la stana'', sunt cu siguranta ingredientele unei vacante active in care nu va aparea plictiseala. Pentru mai multe detalii accesati oferta de servicii.

V. Oferta de tratament

Prin amenajarea subteranului salinei si a unui strand cu saramura, Cacica a devenit una dintre locatiile nationale pentru tratarea astmului prin cura cu aerosoli sau a afectiunilor reumatismale prin baile cu saramura.

De asemenea speram ca programul nostru de wellness sa va fie de un real folos.

VI. Preturi accesibile pentru sezon si extrasezon

Datorita sursei proprii de venit folosita pentru amenajarea complexului am reusit sa va punem la dispozitie o oferta normala de preturi . In fiecare sezon incercam sa va suprindem cu oferte cum ar fi ''casa la cheie'', pachete promotionale si pachete aniversare.

Clientii fideli au reducere de 10% iar taxa hoteliera este inclusa in pret. Chiar daca percepem tarife mai mici, comparativ cu celelalte pensiuni de 3* din Bucovina, conditiile de cazare sunt aceleasi . Pentru detalii verifica oferta noastra.

VII. Pastram ideea autentica de pensiune

O atmosfera calda, camere primitoare si personalizate fiecare in felul ei, posibilitatea, la cerere, de a gusta in regim agroturistic preparate traditionale, gazdele tinere si ospitaliere, tot timpul cu zambetul pe buze, speram sa faca diferenta intre locatia noastra si un hotel sau o pensiune turistica.

Investim constant in conditiile de cazare, activitatiile de agrement si de petrecere a timpului liber.Tot timpul vom incerca sa va surprindem prin realizarile noastre iar dumneavoastra veti avea certitudinea ca viitorul concediu va fi mai frumos si mai antrenant.

Puteti urmari realizarile noastre recente accesand sectiunea Noutati.

VIII. Premii si distinctii

In anul 2008 pensiunea noastra a castigat premiul intai la sectiunea agrement si Marele trofeu Margareta de Aur la concursul pe euroregiuni desfasurat sub egida ANTREC in localitatea Sarata Monteoru.

Pentru rezervari la Pensiunea Iazurile Bucovinei - Cacica,puteti apela:
0744627091 
sau puteti vizita adresa de web: http://www.iazurilebucovinei.ro/

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu